Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

από www.flash.gr
6/12/2008
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον απαχθέντα γιατρό

Φόβους για τη ζωή του 51χρονου γιατρού πουέπεσε θύμα απαγωγής τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Βάρη εκφράζουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αστυνομικοί στηρίζουν τις ανησυχίες τους στο γεγονός ότι στην είσοδο του γκαράζ βρέθηκε αρκετή ποσότητα αίματος γεγονός που αποδεικνύει ότι οι δράστες χτύπησαν άγρια το γιατρό και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τον πυροβόλησαν με όπλο που είχε σιγαστήρα γιατί δεν ακούστηκε πυροβολισμός. 

Μυστήριο παραμένει γιατί τον πήραν μαζί τους αν έγιναν έτσι τα γεγονότα. Θεωρείται πιθανό, πάντως, να τον πήραν τραυματισμένο για να τους αποκαλύψει πού μπορεί να είχε χρήματα ή για να σκηνοθετήσουν απαγωγή, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να εξαφανιστούν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δύο άγνωστοι εισέβαλαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του γιατρού στη Βάρη, έδεσαν και φίμωσαν τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους πήραν χρυσαφικά, χρήματα και άλλα τιμαλφή, καθώς και τον 51χρονο και διέφυγαν με τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας.

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα και ειδοποίησε τον αδελφό της και την αστυνομία.

Από τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών σε όλη την Αττική για την ανεύρεση των δραστών και του γιατρού.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καμένο το ένα αυτοκίνητο στην Εκάλη, αλλά κανένα ίχνος των απαγωγέων και του απαχθέντος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο του γιατρού καμένο στα λιμανάκια της Βάρκιζας, μεταξύ Βάρκιζας και Βουλιαγμένης. 

Τα κίνητρα της απαγωγής δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από πλευράς των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: