Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ


2 Δεκεμβρίου 2008, 09:53

ΑΠΟ ZOUGLA.GR

Τον άγνωστο που έκλεψε 20 μερίδες φαγητού που προορίζονταν για το ιατρικό προσωπικό ψάχνει η διοίκηση του Αχιλλοπουλείου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου!

Η περίεργη κλοπή, την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα "Ταχυδρόμος" Βόλου, διαπιστώθηκε χθες, περίπου στις 19:00 το απόγευμα, όταν ο τραπεζοκόμος επέστρεψε από τους θαλάμους στην τραπεζαρία και αντιλήφθηκε ότι οι μακαρονάδες με κιμά που είχε ετοιμάσει για τους γιατρούς της εφημερίας είχαν «κάνει φτερά» από το θερμοθάλαμο του μαγειρείου όπου και φυλάσσονταν!

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έμειναν βέβαια νηστικοί, αφού το απολεσθέν φαγητό αντικαταστάθηκε άμεσα, αλλά η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μαρία Καρρά έχει ήδη διατάξει τη διενέργεια έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως μάλιστα δηλώνει στη zougla.gr η κ. Καρρά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό συμβαίνει στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, καθώς πριν τέσσερα περίπου χρόνια άγνωστοι είχαν κλέψει τρόφιμα από τις αποθήκες, περιστατικό για το οποίο είχε διενεργηθεί εισαγγελική έρευνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: