Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" προτίθενται να αποκλείσουν οι αγρότες


Την πρόθεσή τους να αποκλείσουν με τα τρακτέρ τους και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έκαναν γνωστή, μετά το μεσημέρι, αγρότες της περιοχής, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους...


Ήδη, από τις 12 το μεσημέρι, έκλεισε ο δρόμος Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας, στο σημείο «Πράσινα Φανάρια» και, όπως είπε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος των αγροτών Γιάννης Βογιατζής, σύντομα θα κλείσουν με τα τρακτέρ τους και τον κάθετο δρόμο, διακόπτοντας κάθε οδική πρόσβαση προς και από το αεροδρόμιο.

Σε ερώτηση, εάν με τον αποκλεισμό του αεροδρομίου οι παραγωγοί θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή, να φθάσει μέχρι το συνεδριακό κέντρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και να εγκαινιάσει την έκθεση «Agrotica», στις 7 το βράδυ, ο κ. Βογιατζής υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις τους.

«Δεν σκοπεύουμε - πρόσθεσε - να την εμποδίσουμε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Η κυρία υπουργός δήλωσε ότι είναι διατεθειμένη να συναντηθεί μαζί μας και να συζητήσουμε πίνοντας καφέ. Την περιμένουμε λοιπόν», ανέφερε ο κ. Βογιατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: