Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, 1-1


Ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μουσλίμοβιτς στο 37′ άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε στο 55′ ο Γιάντσης. Με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ από το 45′ λόγω αποβολής του Βιτόλο, από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες…
Στο 19′ ο Ίβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε, αλλά έδιωξε ο Φερνάντεζ. Στο 37′ ο Ίβιτς πέρασε εξαιρετική πάσα στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πλάσαρε τον εξερχόμενο Φερνάντεζ, κάνοντας το 0-1.
Στο 47′ σέντρα του Βιεϊρίνια από δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα, δίχως να μπορέσει ο Μουσλίμοβιτς να κάνει την κεφαλιά. Στο 55′ ο Γιαννούλης σέντραρε από αριστερά, η μπάλα πέρασε από το Μαλεζά, που «έπιασε» αέρα και ο Γιάντσης εξ επαφής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 58′ σουτ του Βιεϊρίνια έξω από τη μεγάλη περιοχή, εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Φερνάντεζ. Στο 63′ γυριστή κεφαλιά του Γιάκομπ, μόλις άουτ. Στο 76′ δυνατό σουτ του Αραμπατζή, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή και απομακρύνθηκε. Στο 77′ μακρινό σουτ του Ίβιτς, εξουδετέρωσε ο Φερνάντεζ. Στο 83′ ο Γκαρσία προσπάθησε από το κέντρο να κρεμάσει τον Φερνάντεζ, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 85′ συρτό σουτ του Βιεϊρίνια, στην αγκαλιά του Φερνάντεζ. Στο 87′ σουτ-κεραυνός του Επστάιν, στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ και άουτ.
Κίτρινες: Βιτόλο, Αραμπατζής, Μουσλίμοβιτς, Μάρτος, Ριμόλντι, Μάρα, Πίτου Γκαρσία, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια.
Κόκκινες: 45′ Βιτόλο.
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μαρτός, Μάρκες (37′ Γιαννούλης), Παπαστεριανός, Ριμόλντι (46′ Γιάντσης), Μάρα (87′ Βέλλιος), Επστάιν, Πίτου Γκαρσία, Ίακομπ.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο (46′ Σορλέν), Μουσλίμοβιτς (81′ Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαβίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: