Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

"Φτάνει πια"..


Email φίλου αναγνώστη...

"Στην ηλικία των 49 ετών και πατέρας δύο παιδιών προβληματίζομαι καισυγχρόνως κοιτάω πίσω, όταν ήμουν νεαρός γεμάτος όνειρα, ελπίδα, αισιοδοξία και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ότι είμαιΕΛΛΗΝΑΣ με απαράμιλλη ιστορία και πολιτισμό πουδίδαξε και διδάσκει τον κόσμο μέχρι σήμερα.
Στα χρόνια που πέρασαν γνώρισα την χούντα, την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, τηνκυβέρνηση του Α. Παπανδρέου, την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, την κυβέρνηση Σημίτη, την σημερινή του Κ. Καραμανλή που νόμισα ότι κάτι θα αλλάξει λίγο μετο σκοπιανό λίγο με τους Ρώσσους, και εάν είμαστε γεροί ίσως και του Γ.Παπανδρέου, η τέλος πάντων κάποιου άλλου. ( Πάντα οι φίλοι μας οιΑμερικανοί )
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ!
Και έρχομαι πάλι στο σήμερα και λέω, όλοι αυτοί σούμα μου φάγανε 49 χρόνιαμα ΓΙ'ΑΥΤΌ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, απ'τα παιδιά μου τα παιδιά μας δεν έχουμε δικαίωμα νατους αφήσουμε να φάνε ούτε μέρα, μήτε...
 ώρα!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ
Κόψτε τον κώλο των μεγαλογιατρών με τα φακελάκια και των φαρμακευτικώνεταιρειών, αξίζουμε καλύτερης περίθαλψης, ενιαίο σύστημα υγείας και όχι δέκαασφαλιστικοί φορείς με τις διοικήσεις τους για να είναι ο ένας πιο ίσοςαπ'τον άλλον και να πληρώνουμε δέκα χιλιάδες χαραμοφάηδες !


ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Όχι κομματικές κλίκες, συγγράμματα και βολέματα υιών και θυγατέρων τωνκαθηγητών, άσυλο και μαλακίες με τα δικά μας τα λεφτά, παιδεία θέλουμε όχιγιάφκες εκκολαπτόμενων ξενέρωτων!

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Όχι κομματικά ρουσφέτια και οικονομική εξασφάλιση του κάθε κηφήνα, δεν είναιδημόσιοι υπάλληλοι είναι κρατικοί λειτουργοί και ενεργούν για το συμφέροντου κράτους με ζήλο (όχι με μίζα) και κατ'επέκταση του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ !

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Η αστυνομία να μην είναι ο εισπρακτικός μηχανισμός της εκάστοτε εξουσίας, οσκοπός της να είναι ΕΝΑΣ η διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των ΕΛΛΗΝΩΝΠΟΛΙΤΩΝ ! ( και όχι να κρύβονται και σε κλήση για ληστεία να πηγαίνουν μίαώρα μετά μην τυχόν και έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές καικινδυνέψουν, ας μην πήγαιναν στην αστυνομία να γινότανε εργάτες)

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΕΣ
Παντού σύλλογοι, Δ.Ε.Η. - Ο.Τ.Ε. - Ε.Υ.Π. - ΜΗ - ΠΑΝ - ΣΤΟ - ΔΙΑΟΛΟ, όλοιγια το στενό συνάφι τους, έλεος υπάρχουμε και εμείς οι ανοργάνωτοι!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εντάξει παγκοσμιοποίηση, μεγάλες δυνάμεις και άλλα έλα όμως που υπάρχει καιη Σλοβενία, κύριοι σοβαρευτείτε και ανακαλύψτε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ γιατίδυστυχώς ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΤΕ!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
Να πάψουν οι κομματικές κρίσεις και εξασφαλίσουμε στον στρατό αποτρεπτικήδύναμη μέσα από εκπαίδευση, σύγχρονα οπλικά συστήματα και ανάπτυξη νέωνερευνητικών εργαστηρίων για υψηλή τεχνολογία, μας λείπουν οι επιστήμονες ήθα κοπούν οι μίζες των αντιπροσώπων! ( Δες το Ισραήλ ) Και φτάνει πια ηξεφτίλα στο Αιγαίο κάθε μέρα! ( Ακούει το ΝΤΟΡΑ ΥΠΕΞ )

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ, Μ.Μ.Ε.,ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ, ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ!΄

Ότι ποσοστά και να δίνουν τα gallop ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ γι'αυτό,
αγαπητοί ΒΟΛΕΥΤΕΣ μας επειδή παρά βολευτήκατε ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ !!!!

Η συγκεκριμένη επιστολή μου αποσκοπεί στην καταγραφή - διάδοση σκέψεων καιοργής που διακατέχει εμένα και όπως πιστεύω το σύνολο των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: