Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Πατέρα άκουσες τα νέα; - Δες τι κάνει ο δημοκράτης ο γιος σου



ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ 3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! Η Α Π Ο Λ Υ Τ Η Δ Ι Α Π Λ Ο Κ Η

Σε μια σκανδαλώδη απόφαση έχει προχωρήσει ο Γ.Παπανδρέου με την βοήθεια των συμβούλων του και του Κώστα Παταβούκα που μας προέκυψε και πολιτικός!
Το κατά τα άλλα δημοκρατικό κόμμα πάει στο πειθαρχικό τους 3 εκπροσώπους ομοσπονδιών στην ΕΟΕ επειδή δεν ψήφισαν τον Κυριακού στις εκλογές!
Ο Σεβαστής, ο Κανελλόπουλος και ο Ζαννιάς είναι οι 3 που κινδυνεύουν με διαγραφή από το κόμμα ύστερα από εισήγηση του ανθρώπου που είναι σχολιαστής στον ΑΝΤ1! Ο Κώστας Παταβούκας με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον Κυριακού αποφάσισε να...
δώσει...στεγνά ανθρώπους που είναι στο ΠΑΣΟΚ πολλά χρόνια πριν από αυτόν!
Και καλά ο Παταβούκας έχει τους λόγους του αφού έχει σχέση με το κανάλι του Κυριακού για τις μεταδόσεις μπάσκετ. Ο Παπανδρέου είναι σοβαρός που θα πάει να διαγράψει τρια στελέχη του ΠΑΣΟΚ επειδή δεν ψήφισαν Κυριακού; Μα αυτό θα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Που είσαι...πατέρα να ακούσεις τα νέα. Δεν υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης και της ψήφου όταν μάλιστα ο Κυριακού πήγε να κλείσει φυλακή π.χ. τον Σεβαστή; Και ακόμα είναι στο ΠΑΣΟΚ ο Κ.Παταβούκας; Από που και ως που; Από τα τρίποντα που έβαζε με ΑΕΚ και ΠΑΟ; Γιατί από εκεί έγινε γνωστός και εξελέγη στον δήμο Αθηναίων.
Ποια ήταν η πολιτική του διαδροομή και πως μπορεί να μιλήσει ο ίδιος για ένα ΠΑΣΟΚ που δεν έζησε; Ας κάτσει στο κανάλι του Αμαρουσίου να κάνει μεταδόσεις μπάσκετ και ας αφήσει την πολιτική καριέρα. Δεν το ξέρει το παιχνίδι. Και εκεί μέτριος θέλει να είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: