Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Η επιστολή που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για τα στημένα

Πριν από αυτήν την επιστολή είχε προηγηθεί άλλη η οποία έκανε την ΕΥΠ να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τον υπερκοριό με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η δεύτερη χρονικά επιστολή αναφέρεται στα ματς Άρη-ΠΑΟ και Μακάμπι-Ολυμπιακός και την δημοσιοποίησε η εφημερίδα Εξέδρα:

"Ο Δαλούκας φοβάται να μιλήσει γιατί απειλούνε την ζωή του.

Ο Μπέος όμως που φημίζεται για την λογοδιάρροια του, σε συνομιλία που είχε με συνάδελφο δημοσιογράφο, τα ξερνάει όλα και για τον Ιταλό διαιτητή στο παιχνίδι του Ισραήλ και για την πίεση πού άσκησε στον Δαλούκα για το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟ.

Για ευνόητους λόγους η φωνή του δημοσιογράφου έχει σβηστεί. Ο Μπέος πήγε τον Ιούνιο του 2010 τον Δαλούκα στα γραφεία του Μαρινάκη στον Πειραιά, για γνωριμία.

Οταν ο Μπέος έλειπε με την ομάδα του στην Ιταλία για προετοιμασία, ο Μαρινάκης και ο Δαλούκας συναντήθηκαν για να βρουν άκρη για τον Ιταλό διεθνή διαιτητή που θα έπαιζε τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ.

Ο Δαλούκας παραμύθιασε τον Μαρινάκη (σαν διεθνής διαιτητής) ότι γνώριζε τον Ιταλό διαιτητή και τους επόπτες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και ζήτησε € 200.000 για να τους πιάσει.

Ο Μαρινάκης χρέωσε τον Μπέο για το παρολί που του πούλησε ο Δαλούκας και γίνανε κ..ος.

Ο Δαλούκας παραδέχεται στο Μπέο ότι είχε γίνει συμφωνία αλλά δεν είχε πάρει τα χρήματα.

Μετα από την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο Μπέος του είπε για να καθαρίσει την παρεξήγηση με τον Μαρινάκη θα τον βάλει στο παιχνίδι Άρης - ΠΑΟ για να ευνοήσει τον Άρη.

Ο Δαλούκας δέχτηκε όπως ακούγεται να λέει ο Μπέος αλλά μετά το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟ, ο Μπέος τον απείλησε ότι θα τον καθαρίσει.

Σου θυμίζω ότι ο Δαλούκας έπαιξε 50-50 το πρώτο ημίχρονο και μετά τις απειλές που δέχθηκε, έπαιξε 70-30 υπέρ του Άρη.

Ο Δαλούκας, χε…νος από το φόβο και τις απειλές του Μπέου, πάει στον Πιλάβιο και τα ξερνάει όλα και παραιτήθηκε.

Ο Ολυμπιακός το έπαιξε ότι έφαγε τον Δαλούκα για το Άρης-ΠΑΟ αλλά ο Δαλούκας έφυγε για να μη βγει στη φόρα η υπόθεση του Ισραήλ και γίνουμε ρεζίλι στην Ευρώπη.

Ο Δαλούκας λέει στον Πιλάβιο ότι για το παιχνίδι του Ισραήλ ποτέ δεν συμφώνησε να βοηθήσει και ότι ο Μαρινάκης και ο Μπέος τον μπλέξανε και για το παιχνίδι με τον Άρη ότι δέχθηκε απειλές από τον Μπέο να ευνοήσει τον Άρη αλλά δεν το έκανε και γι αυτό τον φάγανε από την διαιτησία.

Αυτή είναι η αλήθεια και έχει συνέχεια"

Δεν υπάρχουν σχόλια: