Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΑΟΚ: «Ναυάγιο» με τους επενδυτές


Όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ με την εμπλοκή του Φλωρίδη και του Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έλαβε τέλος, καθώς η πλευρά των υποψήφιων «επενδυτών» ενημέρωσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη ότι αποσύρει τους ορκωτούς ελεγκτές, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως γενικότερη απόσυρση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Σήμερα το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση των προέδρων της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη και Κατσαρή, παρουσία του Βρύζα και του Βιολίδη, με τον εκπρόσωπο των Φλωρίδη και Σαχπαζίδξη, ονόματι Γιώργο Δεσύλλα.

Σ΄ αυτή τη συνάντηση, στον εκπρόσωπο των «επενδυτών» παρουσιάστηκαν τα στοιχεία, που συγκέντρωσε ο ΠΑΟΚ όλες αυτές τις μέρες για τον Βασίλη Φλωρίδη, από την ώρα, που ο ίδιος δεν μπήκε στη διαδικασία στη συνάντηση που παραβρέθηκε ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα, να μιλήσει για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες, τα στοιχεία δεν ήταν καθόλου καλά για τον ενδιαφερόμενο να "επενδύσει" στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προς έκπληξη του Δεσύλλα, που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Παρόλα αυτά, στον εκπρόσωπο των "επενδυτών", τονίστηκε ότι αν έχουν την διάθεση να βάλουν χρήματα στον ΠΑΟΚ, κανείς δεν θα τους κλείσει το δρόμο. "Ότι κι αν έγινε, εσείς μπορείτε να βάλετε τα χρήματα κ. Δεσύλλα. Βάλτε τα 7.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς και συνεχίστε τον έλεγχό σας", είπε στον Δεσύλλα, ο Θανάσης Κατσαρής και σ΄ αυτό συμφώνησε και ο Ζήσης Βρύζας, ρίχνοντας το μπαλάκι στους "επενδυτές".

Ο εκπρόσωπος των "επενδυτών" αιφνιδιάστηκε από τα στοιχεία, που του παρουσιάστηκαν στη συνάντηση και φεύγοντας είπε ότι θα συζητήσει με τους συνεργάτες τους και θα δουν τι θα κάνουν. Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε τηλεφωνικώς, ότι η πλευρά Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, ο οποίος εγγυήθηκε για τον πρώτο, αποσύρει τους ορκωτούς λογιστές, κάτι που ερμηνεύεται και ως απόσυρση του "ενδιαφέροντος".

Στους "επενδυτές" προκλήθηκε μεγάλος εκνευρισμός όταν έμαθαν τι ειπώθηκε στη συνάντηση, που έγινε το μεσημέρι και έλεγαν ότι "παρεμποδίστηκαν" στην προσπάθειά τους να "επενδύσουν" στον ΠΑΟΚ, χωρίς να γίνονται πιο σαφείς, ωστόσο ακόμη και τώρα, διατείνονται ότι η υπόθεση ΠΑΟΚ δεν έκλεισε γι΄ αυτούς. Όπως αφήνουν να διαρρεύσει, ο Δεσύλλας θα πάει να βρει τον Φλωρίδη για να συζητήσουν και να δουν τι περιθώρια έχουν να βάλουν τα χρήματα...

Από το περιβάλλον του Φλωρίδη, πάντως, διοχετεύτηκε ότι ο ίδιος σκέφτεται να καταθέσει αγωγές σε όσους αναφέρονται με δυσφημιστικά σχόλια στον ίδιο, πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποσυρθεί οριστικά και ίσως τις επόμενες ώρες μιλήσει πάλι με κάποια ανακοίνωση. Πηγή:paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια: