Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ M.JACKSON


Η διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον, όπου διευκρινίζεται ποιός θα καταλήξει να διαχειριστεί την περιουσία του βασιλιά της ποπ, αλλά και ποιος θα κερδίσει την κηδεμονία των τριών παιδιών του κατατέθηκε σήμερα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον ορίζει πως τα περιουσιακά στοιχεία του θα δοθούν σε ίδρυμα της οικογένειας, στην 79χρονη μητέρα του Κάθριν Τζάκσον και στα παιδιά του- τον 12χρονο Πρινς Μάικλ, την 11χρονη Πάρις και τον 7χρονο Πρινς Μάικλ ΙΙ. Την κηδεμονία των παιδιών αναθέτει στην μητέρα του.

Εκτός διαθήκης τίθεται η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, Ντέμπι Ρόου. Σε περίπτωση, που η μητέρα του δεν καταφέρει να εκπληρώσει τα καθήκοντα της, η διαθήκη ορίζει ότι την κηδεμονία θα αναλάβει η φίλη του Μάικλ Τζάκσον και «ντίβα» της μουσικής σκηνής, Νταϊάνα Ρος.
Δικαστικές πηγές αναφέρουν ακόμη ότι «εκτελεστές της διαθήκης», η οποία συντάχθηκε το 2002, είναι ο δικηγόρος Τζον Μπράνκα και ο μουσικός παραγωγός και φίλος του Τζάκσον, Τζον Μακλέιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: