Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Επειδή από αύριο θα ξεκινήσετε να φεύγετε σιγά σιγά για την επαρχία, μάθετε τι καιρό θα έχει, για να ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε...


Μεγάλη Τρίτη 14-04-2009

καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα υπόλοιπα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση

θερμοκρασία: μικρή πτώση στα νότια.



Μεγάλη Τετάρτη 15-04-2009

καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Μεγάλη Πέμπτη 16-04-2009

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο νοτιοανατολικοί Αιγαίο 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά



Μεγάλη Παρασκευή 17-04-2009

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: