Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Γιατί ο Έλληνας θα αντέξει την οικονομική κρίση..

.e

Γιατί όποιος έχει μεγαλώσει στις ελληνικές φτωχογειτονιές ξέρει από δυσκολίες.
Γιατί όποιος έχει πάει στον ελληνικό στρατό ξέρει από κακουχίες.
Γιατί όποιος έχει πάει σε ελληνικά Πανεπιστήμια/ ΤΕΙ ξέρει από πείνα.
Γιατί εμείς μιλάμε με τους συγγενείς μας και μετά τα 18 και....
ξέρουμε πως κάποιοι δικοί μας άντεξαν την κατοχή.

Γιατί εμείς αντέξαμε το ελληνικό δημόσιο και τους έλληνες υπουργούς και βουλευτές, δεν θα κωλόσουμε στους Γερμανούς!

Και στην τελική, αν δούμε ότι δεν μπορούμε, πριν πεθάνουμε θα κάνουμε έναν εμφύλιο πόλεμο και θα τα ριμάξουμε όλα! Την χώρα όμως δεν θα την αφήσουμε σε άλλα χέρια!


Εσύ όμως αΔΕΡΦΕ Ευρωπαίε, όταν εγώ ο δούλος σου εξαφανιστώ, όταν οι έλληνες μετανάστες σου γυρίσουν την πλάτη και όταν σταματήσω να έχω λεφτά για να αγοράζω τα προϊόντα σου και να στηρίζω την οικονομία σου... Όταν χρεοκοπήσω και διαγραφούν όλα τα χρέη μου προς τις χώρες σου. Όταν σταματήσω να πιστεύω αυτά που μου πλασάρουν τα ΜΜΕ για Τούρκους και εναέριους χώρους και σταματήσω να αγοράζω με το τσουβάλι τα όπλα σου για να παίρνεις μίζες εσύ και οι 300 δικοί μου ΚΟΠΡΙΤΕΣ. Τότε αΔΕΡΦΕ μου Ευρωπαίε εσύ τι θα κάνεις; Πως θα ζήσεις; Ίσως να τρελαθείς όπως ο Μέγας Ναπολέοντας ή ίσως να αυτοκτονήσεις όπως ο Αδόλφος Χίτλερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μερικές χιλιάδες χρόνια από σήμερα, κανείς δεν θα ψάχνει τόν τάφο σου όπως του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γιατί αυτά που έκανα εγώ τότε, εσύ τα διδάσκεσαι στο σχολείο σου τώρα. Και αυτά που κάνω τώρα, εγώ ο "ακατανόητος Έλληνας που δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και είναι τόσο απρόβλεπτος", εσύ δεν θα τα κάνεις ΠΟΤΕ! Όσες φορές και να έρθεις στην Ελλάδα διακοπές, όσο και να ξεσαλώσεις και να κάνεις όλα αυτά που δεν μπορείς να κάνεις στην χώρα σου (εξαιτίας φόβου απέναντι στους νόμους και όχι λόγω παιδείας) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.

Και να θυμάσαι αΔΕΡΦΕ μου Ευρωπαίε. Σε περιμένω το καλοκαίρι να σου πουλήσω το souvlaki 5 ευρώ και τον mousaka 100! Γιατί, δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά οι φόροι αυξήθηκαν!

Είμαστε χειρότεροι και από τις κατσαρίδες! Εμείς δεν πεθαίνουμε ούτε με παντόφλα! Σου παίρνουμε την παντόφλα και σε κυνηγάμε!

Υ.Γ Και κάτι τελευταίο Αδερφέ μου. Έχεις προσπαθήσει πολύ να με κάνεις ρατσιστή αλλά ακόμα αντιστέκομαι. Εγώ δεν θα χτίσω κανένα φράχτη και δεν θα τα βάλω με κανένα μετανάστη. Αυτός γεννήθηκε φτωχός και μεγάλωσε πεινασμένος. Εγώ τον ΝΙΩΘΩ. Θα του δώσω ένα πιάτο φαί και ένα ρούχο να φορέσει. Και να ξέρεις ότι αύριο μεθαύριο θα φύγει από εμένα και θα έρθει σε εσένα. Όχι γιατί είσαι καλύτερος αλλά γιατί σε εσένα θα βρει μια δουλειά για να ζήσει. Η ζωή κάνει κύκλους και σύντομα θα τρακάρεις με τα προβλήματα που εσύ δημιούργησες…
Φιλικά από έναν Έλληνα που σου προτίνει να προσέχεις τον κώλο σου από εδώ και πέρα…

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – Ελικόπτερα του ΠΝ κυνηγούσαν επί 7 ώρες “ άγνωστο” υποβρύχιο βόρεια της Κέας;

Υποβρύχιο αγνώστου ταυτότητος, το οποίο εικάζεται ότι ήταν ένα από τα δύο τουρκικά που επί τρεις ημέρες “ κυκλοφορούν” βόρεια της Άνδρου και νότια της Σκύρου ( το ένα μάλλον είναι το 209/1200 S-352 TCG DOLUNAY) , “ αναχαίτισαν” σήμερα τα ξημερώματα με συνδυασμένη επιχείρηση τέσσερα ελικόπτερα S-70, σύμφωνα με πληροφορίες του......
defencenet.gr από πηγές του ΓΕΝ, 5 μίλια βόρεια της Άνδρου....
Το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει την ύπαρξη των τουρκικών υποβρυχίων στην περιοχή βόρεια της Άνδρου, αλλά δεν επιβεβαιώνει το συμβάν στην Κέα. Οι πηγές πάντως που μεταδίδουν την σχετική πληροφορία είναι έγκυρες, αλλά όπως προείπαμε δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Το κυνήγι του άγνωστου υποβρυχίου ξεκίνησε χθες το πρωί και διήρκεσε μέχρι το απόγευμα.
Πιο συγκεκριμένα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk τα οποία βρίσκονταν σε αποστολή ρουτίνας συντήρησης επιχειρησιακής εκπαίδευσης εντόπισαν τυχαία με το ραντάρ τους το ίχνος του περισκοπίου αγνώστου υποβρυχίου. Όντως επιβεβαιώθηκε ότι χθες τις ίδιες ώρες πέταξαν δύο τέτοια ελικόπτερα σε ανάλογη αποστολή τις ίδιες ακριβώς ώρες που ανεφέρεται ότι έγινε το συμβάν σε αυτή την περιοχή. Στη συνέχεια μόλις το υποβρύχιο αντελήφθη την παρουσία των ελληνικών ελικοπτέρων καταδύθηκε προσπαθώντας να διαφύγει από την περιοχή με αποτέλεσμα τα ελικόπτερα να ρίξουν το ποντιζόμενο σόναρ έτσι ώστε να συνεχίσουν την παρακολούθηση του στίγματος.
Το κυνηγητό αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και στην περιοχή έσπευσαν τα δύο ιδίου τύπου ελικόπτερα επιφυλακής από την βάση στο Κοτρώνι για να αντικαταστήσουν τα δύο πρώτα που ήδη επιχειρούσαν. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τα χαράματα με συνολική διάρκεια τεσσάρων ωρών.
Το συγκεκριμένο γεγονός, αν όντως υπήρξε στην έκταση που αναφέρεται, κάθε άλλο παρά θεωρείται σύνηθες ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως επιθετική ενέργεια καθότι το υποβρύχιο βρισκόταν σε κατάδυση ενώ οι διεθνείς κανονισμοί προβλέπουν να είναι σε ανάδυση. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αναγνωριστεί η εθνικότητα του υποβρυχίου.
defencenet

http://lalipouli.blogspot.com

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σόκ προκαλούν τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και τουInternational Labor Organizationγια την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αλλά και για τον υπε


Στοιχεία που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις τοποθετήσεις του ΔΝΤ.
Κι εμείς ως απλοί πολίτες αναρωτιόμαστε τι πραγματικά ισχύει;
Διαβάζοντας τα νούμερα, διαπιστώνουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αποκρύψει τα πραγματικά στοιχεία και έχει"παγιδεύσει" την Ελλάδα με τις δανειακές συμβάσεις των Μνημονίων.
Σας παρουσιάζουμε τα στοιχεία ανά κατηγορία:

Εξωτερικό Χρέος
Είναι τελικά η Ελλάδα η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη ή στον κόσμο; Οπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας για το διάστημα β τριμήνου 2010 η χώρα μας βρίσκεται στην τελευταία θέση με εξωτερικό χρέος 532 δισ. δολ.
Στην πρώτη θέση είναι οι ΗΠΑ με 13,984 δισ. δολ. και προηγούνται οι Ευρωπαικές χώρες: Βρετανία (8,980 δισ. δολ.), η Γερμανία (4,712 δισ. δολ.), η Γαλλία (4,698 δισ. ευρώ), η Ολλανδία (2,231 δισ. δολ), η Ιταλία (2,223 δισ. δολ.), η Ιρλανδία (2,131 δισ. δολ.), το Λουξεβούργο (1,891 δισ. δολ), το Βέλγιο (1,241 δισ. δολ), η Ελβετία (1,189 δισ. δολ), η Σουηδία (853 δισ.δολ.), η Αυστρία (754 δισ. δολ), η Δανία (559 δισ. δολ).
Εξωτερικό χρέος πρός ΑΕΠ
Δείτε τα στοιχεία που δίνει η CIA Factdook. Iρλανδία (Σεπ. 2009) 1.00,4%, Ολλανδία (Δεκ. 2009) 470%, Βρετανία (Ιουνιος 2009) 416%, Ελβετία (ιουνιος 2009) 271%, Βέλγιο (Δεκ.2008) 267%, Πορτογαλία (Ιουνιος 2009), Ιαπωνία (ιουνιος 2009), Γαλλία (Ιουνιος 2009), Ελλάδα (Ιουνιος 2009) 167%), Ισπανία (Ιουνιος 2009) 165%, Γερμανία (ιούνιος 2009) 155%.
Κατά κεφαλήν χρέος
Σε έρευνα της Worldlingo για το 2007 έχουμε τα εξής στοιχεία:Aυστρία 90,3 χιλ. δολ., Δανία 89,8 χιλ. δολ., Γαλλία 68,2 χιλ. δολ., Σουηδία 65,1 χιλ. δολ., Γερμανία 54,6 χιλ. δολ., Φιλανδία 51,1 χιλ. δολ., Ισπανία 45,2 χιλ. δολ., ΗΠΑ 42,3 χιλ. δολ., Ιταλία 39,4 χιλ. δολ., Ιταλία 39,4 χιλ. δολ., Ελλάδα 33,3 χιλ. δολ.
Δημόσιοι Υπάλληλοι
Έχουμε τους περισσότερους δημόσιους υπάλληλους στην Ευρώπη;
Tα στοιχεία από International Labor Organization/Public Sector Employment "μιλούν" από μόνα τους:
Σουηδία (2006): 33.8%, Δανία (2008): 32.3%, Γαλλία (2006): 29%, Ολλανδία (2007): 27%, Φινλανδία (2006): 26.8%, ΕΛΛΑΔΑ (2008): 22.3%, Μ. Βρετανία (2006): 20.2%
Καναδάς (2008): 20%, Αμερική (2008): 16.4%, Ισπανία (2008): 14.6%, Ιταλία (2007): 14.4%,, Γερμανία (2007): 14.3%.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Δεν ξέρουμε αν οι σημερινοί Έλληνες προέρχονται κατευθείαν από τους αρχαίους…


Πάντως η λέξη ΜΑΛΑΚΑΣ υπήρχε από τότε!.... και υπάρχει για να χαρακτηρίζει όποιον του αξίζει…
Ξέρετε εσείς σε ποιους αξίζει έτσι;
Έξυπνα παιδιά είστε!

Μια από τις πλέον χυδαίες παραστάσεις του κυβερνητικού θιάσου - του οποίου αντιπροεδρεύει ο Πάγκαλος - ενταγμένη κι αυτή στο «όλοι μαζί τα φάγαμε», ήταν η περίφημη «απογραφή».

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 22:51

Η κυβέρνηση, που προσποιήθηκε ότι δεν γνώριζε μέσα από τους λογαριασμούς του προϋπολογισμού τον αριθμό των δημόσιων υπαλλήλων, θα μας αποκάλυπτε τις «ορδές των εκατομμυρίων» δημοσίων υπαλλήλων.

Τελικά, η ίδια η δική τους «απογραφή» έδειξε ότι τα «εκατομμύρια» περιορίζονταν σε 625.738 μόνιμους και σε 53.833 αορίστου χρόνου υπαλλήλους, από τους οποίους 202.000 και 93.000 στην εκπαίδευση και στα νοσοκομεία, τομείς με τεράστια κενά σε ανθρώπινο δυναμικό.

Είναι η «απογραφή» τους επίσης που έβγαλε ότι οι κυβερνώντες, οι ίδιοι που κατηγορούν τον ελληνικό λαό ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε», φρόντισαν το κράτος που κατασκεύασαν να είναι τόσο «βαθύ» ώστε να περιλαμβάνει 84.000 στρατιωτικούς και 65.000 στα σώματα ασφαλείας.

*

Ο Ναζίμ Χικμέτ, ο οποίος υποψιαζόμαστε δεν έδινε δεκάρα για κυρίους όπως ο Πάγκαλος, πολλά χρόνια πριν ο Παπανδρέου διακινήσει την προπαγάνδα της κοινωνικής αδικίας και λεηλασίας με τη φωνή του Πάγκαλου, έγραφε κάπου:

«... αν ψεύδονται όλοι κι όλα/ εξόν από τα χέρια σας/ είναι για νάναι υπάκουα σαν τον πηλό τα χέρια σας/ νάναι τυφλά σαν τα σκοτάδια/ νάναι κοντά σαν τα μαντρόσκυλα/ για να μην εξεγείρονται τα χέρια σας/ για να μην πάρει τέλος τούτη η αδικία...».

Πηγή: Ν. Μπογιόπουλος - "Ριζοσπάστης"