Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ.......

Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ γιατί....... θέλω να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις,

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να δω τους Δ.Υ να απολύονται κατά χιλιάδες από το δημόσιο σύμφωνα με δήλωση του δικού τους Μάνου.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να μειωθούν και πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να κλείσουν τα ΚΑΠΗ που μαζεύονται όλοι οι απόμαχοι της δουλειάς πίνουν φτηνούς καφέδες και πάνε κρουαζιέρες αναψυχής κάθε τρεις και λίγο, που αν είχαν μια σταλιά φιλότιμο θα είχαν προχωρήσει σε εθελοντική ευθανασία για το καλό της πατρίδος. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να αυξηθεί και πάλι ο ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να αυξηθούν και πάλι τα καύσιμα και να διπλασιαστεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης….. ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα μας είναι αρκετά μεγάλη και πρέπει να μικρύνει παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα στους τούρκους, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε φίλοι τους και μας έχει λείψει τόσο πολύ αυτό και από ότι βλέπω μέσα από τα τουρκικά έργα που προβάλουν τα πατριωτικά ΜΜΕ είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Επίσης δεν μπορεί να σέρνεται για καιρό το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων όποτε παραχωρώντας το όνομα Μακεδονία σε αυτούς κερδίζουμε άλλον ένα φίλο.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να λυθεί με τον καλύτερο για τους αλβανούς τρόπο το θέμα των τσαμηδων με την παραχώρηση σε αυτούς των εδαφών που διεκδικούν από την πατρίδα μας ,γιατί τι σημασία έχει η παραχώρηση μερικών χιλιάδων στρεμμάτων σε αυτούς μπροστά στην ανεκτίμητη φιλία τους και άλλων πολλών καλών που θα επέλθουν με την στήριξη της πατριωτικής κυβέρνησης τουΓΑΠ. Γιατί μονό ο ΓΑΠ κατέχει την μαγική συνταγή που θα λύσει μια δια παντός όλα τα χρονίζοντα προβλήματα της χώρας..



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2010/11/blog-post_572.html#ixzz14Xi7vabp

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμη η νομοθετική πράξη για πρόωρες εθνικές εκλογές


Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, το νομικό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου έχει ήδη συντάξει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία θα μετατεθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, από τις 14 Νοεμβρίου στις 12 Δεκεμβρίου, διευκολύνοντας έτσι τον Γιώργο Παπανδρέου, στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός αποφασίσει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές!
Η σύνταξη μιας τέτοιας πράξης νομοθετικού περιεχομένου κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος από το γεγονός ότι η Βουλή έχει σταματήσει τις εργασίες της, και θα επαναλειτουργήσει την επομένη του δεύτερου γύρου των εκλογών για τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους, αμέσως μετά δηλαδή από την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.
Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό, από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου υλοποιήσει τη σκέψη περί διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, με ημερομηνία 12 Δεκεμβρίου, η συγκεκριμένη νομοθετική πράξη περί μετάθεσης του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, του προσφέρει τη δυνατότητα να στήσει διπλές κάλπες, επιδιώκοντας να διοχετευτεί στην αυτοδιοικητική κάλπη η δυσφορία των πολιτών για την Κυβέρνηση.