Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οι μηνιαίες αποδοχές των βουλευτών... δε σχολιάζουμε τίποτα


ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

εκοψε μισθους
εκοψε συνταξεις
αυξησε τα ορια συνταξιοδοτησης
αυξησε τον ΦΠΑ
αυξησε ολους τους φορους
εβαλε νεους φορους και τελη
αυξησε τελη κυκλοφοριας
αυξησε και εβαλε νεα διοδια
αυξησε την δεη
αυξησε το χρεος
αυξησε τα επιτοκια δανεισμου
αυξησε την ανεργια
αυξησε την εγκληματικοτητα
πηγε στο μειον την αναπτυξη
ξεπουλησε τα παντα
ρεκορ πληθωρισμου
ελεγε μεσο ορο 13 ψεμματα τη μερα
εκανε 3 μηνες χλιδατες διακοπες
εκανε 45 υπουργους
μας εβριζε και κοροιδευε εξω
ερχοταν στην ελλαδα 3 φορες το μηνα
αφησε ατιμωρητους ακη,μαντελη κτλ..
κραταει ακομα 300 τους βουλευτες
εστειλε αμεσως ματ σε απεργιες
ξεφτιλισε και την επιστρατευση
οι τουρκοι φτανουν μεχρι την αττικη
δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα
εχει χαμηλοτατο δεικτη ευφυιας
δεν ξερει τι ειναι ενσημο
δεν ξερει τι ειναι οκταωρο
δεν ξερει ελληνικα
αυξησε καθετα την βενζινη
ελευθερες απολυσεις
καταργηση αποζημιωσης απολυσης
μειωση κατωτατου μισθου
διαλυση συλλογικων συμβασεων/μισθων
αυξηση εισφορων
αυξηση πετρελαιου θερμανσης
ακριβεια σπαει καθε ρεκορ

κτλ.. κτλ.. κτλ..
κτλ.. κτλ.. κτλ..

σε ενα μονο χρονο!..

ΠΟΙΟΣ ειναι?...

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον ΠΑΟΚ!


Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης!
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με το καταστροφικό ξεκίνημα της ομάδας στην Ελλάδα, έφεραν μοιραία την απομάκρυνση του 41 ετών τεχνικού, που θα λύσει συναινετικά το συμβόλαιό του.

Καταξιωμένο Ευρωπαίο προπονητή αναζητούν πλέον στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται σκέψεις κρούσης στον Ότο Ρεχάγκελ!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

«Έφυγε» ο Γιάννης Δαλιανίδης


Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών της δεκαετίας του 90 έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 87 χρόνων.
Αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα με το αναπνευστικό του σύστημα και έχασε δυστυχώς τη μάχη με τη ζωή. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, στις 15:00 στο πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Καλό ταξίδι…

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων στη zougla.gr...

ΤΟ ΝΗΣΙ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Στον βυθό της Θάσου η χαμένη Ατλαντίδα;


PDFPrintE-mail


Βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα στον βυθό της Θάσου; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό προφανώς θα δοθεί από τους επιστήμονες μετά την ανακάλυψη μιας αρχαίας πόλης που χιλιάδες χρόνια τώρα ήταν κρυμμένη στον βυθό του βόρειου Αιγαίου, μόλις λίγα μίλια μακριά από το νησί.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Κέντρου Υποβρύχιας Φωτογραφίας...
Ερευνας και Τεχνολογίας ΠΚΥΦΕΤ, Γιάννη Σταματιάδη, στη Θάσο έγιναν σημαντικές χερσαίες και κυρίως υποθαλάσσιες ανακαλύψεις, όπως κυκλώπεια τείχη και υποβρύχιες στοές που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στα ίχνη της χαμένης Ατλαντίδας.


Ο ίδιος δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο καθώς οι έρευνες στην υποθαλάσσια περιοχή της Θάσου θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.


«Ισως να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από μια τεράστια ανακάλυψη που αν επιβεβαιωθεί, θα συγκλονίσει όλο τον κόσμο» δήλωσε ο κ. Σταματιάδης και τόνισε: «Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Διαγωνισμού Υποβρύχιας Φωτογραφίας δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις έρευνές μας. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο. Συνεχίζουμε και όταν υπάρξει κάτι επίσημο, που προσωπικά το πιστεύω, θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Για την ώρα, αυτό που ισχύει είναι ότι περίπου πέντε μίλια νότια της Θάσου υπάρχει κάτι που μπορεί να είναι μια βυθισμένη πόλη, αλλά που δεν αποκλείεται να είναι η χαμένη Ατλαντίδα. Για να μιλήσουμε όμως με βεβαιότητα πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες και φυσικά να εξεταστούν τα ευρήματα».


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από το ΠΚΥΦΕΤ, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Καβάλας, ανακαλύφθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα όπως χερσαία τείχη και πλήθος κεραμικών αντικειμένων καθώς και υποβρύχιες στοές που ενδέχεται να συνδέονται με τη χρυσοφόρα φλέβα του όρους Παγγαίου, που στην αρχαιότητα ήταν γνωστή ως Σκαπτέα Υλη.


Αναφορικά με τις σημαντικές αυτές ανακαλύψεις, ο κ. Σταματιάδης δηλώνει: «Οδηγηθήκαμε στα τείχη, που μπορεί να είναι κυκλώπεια, από κάποιους κατοίκους που γνώριζαν εδώ και καιρό την ύπαρξή τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τείχη που βρίσκονται στο πουθενά και δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο σημείο να κρύβεται κάτι μεγάλο. Μπορεί να έχουν σχέση με τη χαμένη Ατλαντίδα, αλλά για να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά πρέπει να ερευνήσουμε προσεχτικά το θέμα. Τώρα, τα ευρήματα θα πρέπει να εξεταστούν από την Αρχαιολογία για να βρεθεί η ακριβής ηλικία τους».




Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΗ ΧΙΛΗ


Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου πρόκειται να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή, δύο μήνες μετά τον εγκλωβισμό τους στα βάθη του ορυχείου. Οι μηχανικοί θα κατεβάσουν αρχικά την κάψουλα διάσωσης, διαμέτρου 53 εκατοστών, ειδικά σχεδιασμένη από το Ναυτικό της Χιλής, για να μπορέσουν να ανεβάσουν στην επιφάνεια της γης τους μεταλλωρύχους....
Οι εγκλωβισμένοι χρησιμοποίησαν εκρηκτικά για να κάνουν χώρο για την ειδική κάψουλα - που ονομάστηκε "Φοίνιξ"- και θα τους μεταφέρει έναν-έναν στην επιφάνεια της γης, κάτι που θα χρειαστεί δύο ημέρες. Οι μεταλλωρύχοι θα χωριστούν σε τρεις ομάδες- οι πιο δυνατοί και τεχνικά κατηρτισμένοι θα βγουν πρώτοι, για να επιδιορθώσουν τα όποια τεχνικά προβλήματα στο σύστημα ανέλκυσης, οι πιο εξασθενημένοι και αδύναμοι θα βγουν δεύτεροι και τελευταίοι όλοι οι υπόλοιποι. Όπως μετέδωσε το CNN, κάποιοι από αυτούς χρειάστηκε να αδυνατίσουν για να χωρέσουν στην κάψουλα διάσωσης. Έχοντας περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω από τη γη, σε μία υγρή και με κακό φωτισμό σήραγγα, η όρασή τους θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στο φυσιολογικό. «Θα ανέβουν στην επιφάνεια της γης με κλειστά τα μάτια και αμέσως θα τους δοθούν σκούρα γυαλιά που θα τους προστατεύουν από το φως. Θα τα φοράνε μέρα, νύχτα...μέχρι να συνηθίσουν το φυσικό φως», είπε ο υπουργός Υγείας. Όταν απεγκλωβιστούν όλοι οι μεταλλωρύχοι, θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, παρόμοιες με εκείνες στις οποίες υποβάλλονται οι αστροναύτες, σε ένα πρόχειρο νοσοκομείο που έχει στηθεί στο ορυχείο. Στη συνέχεια θα τους επιτραπεί να περάσουν λίγο χρόνο με την οικογένειά τους προτού μεταφερθούν με ελικόπτερο στο γειτονικό Κοπιάπο για να νοσηλευτούν σε άλλο ίδρυμα. Οι μεταλλωρύχοι βρίσκονται σε εντυπωσιακά καλή κατάσταση παρότι κάποιοι από αυτούς έχουν εμφανίσει δερματοπάθειες.

Μάχη έδωσαν Έλληνες ναυτικοί με Σομαλούς πειρατές στον Ινδικό Ωκεανό.

Έξι Έλληνες και 14 Φιλιππινέζοι ναυτικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, όπως μετέδωσε το ALTER, με πάνοπλους πειρατές. Οι Σομαλοί προσπάθησαν αρχικά να αναρριχηθούν με γάντζους στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο "Κάβο Πόρτλαντ", αλλά το πλήρωμα κατάφερε να τους απωθήσει ρίχνοντας τους με μάνικες, νερό. Οι πειρατές τότε καταδίωξαν το πλοίο για μισή ώρα, πυροβολώντας με Καλάσνικοφ, πάνω από εκατό φορές.


Όταν ο Έλληνας πλοίαρχος κατάφερε με ελιγμούς να αποφύγει νέο ρεσάλτο των πειρατών, τότε αυτοί πέταξαν τρεις ρουκέτες, εκ των οποίων η μία έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τη γέφυρα του καραβιού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε σοβαρές ζημιές, και το πλοίο συνεχίζει την πορεία του προς τη Νότια Αφρική.

Κίνδυνος να μείνουμε χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης


- Με αποχή απο τη διανομή πετρελαίου απειλούν οι βενζινοπώλες
- Ζητούν να τους επιστραφεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης απο την περσινή χειμερινή περίοδο
- Προειδοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπορων Καυσίμων για σοβαρά προβλήματα στο εφοδιασμό των καταναλωτών

Χωρίς πετρέλαιο - η διάθεση του οποίου ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή- κινδυνεύουν να μείνουν τα νοικοκυριά μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Βενζινοπολών Ελλάδος οτι ο κλάδος δεν είναι διατεθειμένος να συναινέσει στην προκαταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου μέσω του συστήματος "Ήφαιστος".

Ο λόγος είναι, όπως υποστηρίζουν, οτι δεν έχουν ρευστό επειδή ακόμη περιμένουν τα περσινά χρωστούμενα απο το κράτος.

Η διαδικασία έχει ως εξής: οι βενζινοπώλες αγοράζουν το πετρέλαιο θέρμανσης επιβαρυμένο με τον υψηλό φόρο που ισχύει για το κίνησης, το διαθέτουν στους καταναλωτές με τον χαμηλό συντελεστή, που ισχύει για τη θέρμανση και εισπράττουν τη διαφορά από το υπουργείο Οικονομικών μέσω του συστήματος "Ήφαιστος". Το μεγάλο πρόβλημα για τους βενζινοπώλες αυτή τη στιγμή είναι οτι ακόμα δεν έχουν εισπράξει την περσινή διαφορά απο το κράτος και υποστηρίζουν οτι δεν έχουν το ρευστό να προβούν σε νέες παραγγελίες.

Οι βενζινοπώλες, που την Τρίτη θα δώσουν συνέντευξη τύπου, τονίζουν οτι "στην παρούσα συγκυρία με τον τζίρο και τα κέρδη μας σε κάθετη πτώση είναι αδύνατον να συνεχίσουμε να δανείζουμε το κράτος με ποσά που πλέον δεν διαθέτουμε".

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, επισημαίνει ότι οι βενζινοπώλες συνάδελφοί τους στην πλειοψηφία τους εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην διαθέσουν πετρέλαιο θέρμανσης το φετινό χειμώνα.

"Είναι φανερό ότι η αιτία της καθυστέρησης στην επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης είναι το γεγονός πως το κράτος δεν έχει χρήματα", αναφέρει η ΠΟΠΕΚ. Η ομοσπονδία αναφέρει οτι "δεδομένου ότι από τον Απρίλιο, οπότε έληξε η προηγούμενη χειμερινή περίοδος, μέχρι σήμερα, η κατάσταση χειροτέρευσε και δεν βελτιώθηκε και πολύ φοβούμαστε ότι οι καθυστερήσεις θα είναι πολλαπλάσιες κατά τη νέα περίοδο. Όμως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη και για τους βενζινοπώλες, τα έσοδα λόγω πτώσης της κατανάλωσης είναι μειωμένα, οι λειτουργικές δαπάνες αυξάνονται και οι πιέσεις των προμηθευτών εντείνονται. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι βενζινοπώλες δεν είμαστε σε θέση να δανείζουμε άτοκα το Δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν".

Η Ομοσπονδία των πρατηριούχων ζητά να δεσμευτεί το υπουργείο Οικονομικών ότι οι επιστροφές του ειδικού φόρου θα γίνονται χωρίς προϋποθέσεις, σε διάστημα δύο ημερών από την υποβολή των τιμολογίων. Ζητά επίσης συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς ενώ την ερχόμενη Κυριακή, 17 Οκτωβρίου το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει στην Λάρισα για να εκτιμήσει την κατάσταση και να πάρει αποφάσεις.

Κι όλ' αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο χειμώνας κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του, με τη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας πέφτει τη νύχτα ακόμα και κάτω απο τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ 14 ΛΕΠΤΑ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Αγαπητοί φίλοι
Στην αυτούσια δήλωση του κου Γιούνκερ αναφέρεται το εξής:

"Μr Jüncker said he knows the Greek economy well and saw the crisis coming. “I could not go public with the knowledge,” he said. “Three or four years ago, I knew that one of the main Greek characteristics is corruption . . . Now the Greek prime minister is saying, ‘I am governing a country of corruption’. "

Μετάφραση:

" Ο κός Γιούνκερ είπε ότι γνώριζε καλά την Ελληνική οικονομία και είχε προβλέψει την κρίση. "Δεν μπορούσα να το πω δημόσια" είπε, "τρία ή τέσσερα χρόνια πριν γνώριζα πως το κύριο χαρακτηριστικό των ελλήνων ήταν η διαφθορά"...ΤΏΡΑ ο Ελληνας πρωθυπουργός λέει "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα"

Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ΠΡΩΗΝ πρωθυπουργό. Μιλάει για τον νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Πούλησαν το σπίτι τους στην Apple για 7 εκατομμύρια δολάρια!


Ένα ζευγάρι από την Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών πούλησε στον τεχνολογικό κολοσσό το μικροσκοπικό σπίτι του αξίας μόλις 6.000 δολαρίων, για 1,7 εκατομμύρια δολάρια! Η…
«e- δανική» τιμή που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ο Ντάνι και η Κάθυ Φουλμπράιτ, ήταν αποτέλεσμα ελάχιστων διαπραγματεύσεων. «Μας έδωσαν μια λευκή επιταγή και μας είπαν γράψτε το ποσό που θέλετε για να μας πουλήσετε το σπίτι σας» δηλώνουν πανευτυχείς οι νέοι εκατομμυριούχοι.
Η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα τεράστιο συγκρότημα γραφείων στην περιοχή συνολικού προϋπολογισμού 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το σπίτι του ζευγαριού έστεκε ακριβώς στην μέση. Στο τεράστιο αυτό συγκρότημα η Apple θα σχεδιάζει όλες τις λειουργίες για τις ναυαρχίδες της, όπως τα iPod, iPhone και iPad
Με ένα μέρος από τα λεφτά που έλαβε από την Apple το ζευγάρι αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, σε μια έκταση 4.200 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα και τζακούζι.

Το ποιο απίστευτο βίντεο που έχετε δει ποτέ!!! The most INCREDIBLE VIDEO...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ

Haris Alexiou - Apopse Thelo Na Pio