Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ 10ΧΡΟΝΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΥΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥ-
ΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΟΠΩΣ: ΓΛΩΣΣΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙ ΑΛΛΑ.


                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                                               ΔΟΥΚΑΙΝΑΚΙ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αντιγράφω ένα δημοσίευμα από το «Ποντίκι» της 22 -1ου , σελ. 8:
«Από τις πρώτες ώρες της ισραηλινής επίθεσης, βρέθηκε στη Γάζα ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ και γιατρός Γ. Κίρκος* και βοήθησε όσο μπορούσε χειρουργώντας τραυματισμένους. Το γράφουμε εμείς γιατί ο σεμνός Κίρκος δεν πρόκειται ποτέ να το ομολογήσει…»

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

Απέλυσε υπάλληλο ρίχνοντας κλήρο

24 Ιανουαρίου 2009, 15:08
 από www.zougla.gr

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πάτρα.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε πάρει εντολή να απολύσει έναν υπάλληλο. Μην έχοντας όμως καταλήξει σε ποιον, αποφάσισε να ρίξει κλήρο.

Όταν λοιπόν έκλεισε το κατάστημα, ζήτησε από τους εργαζόμενους να παραμείνουν και να γράψουν τα ονόματά τους σε ένα χαρτάκι.

Πήρε τα χαρτάκια, τα δίπλωσε και τα έβαλε σε μια γυάλα. Οι εργαζόμενοι χάρηκαν,  θεωρώντας ότι ο νικητής της κλήρωσης θα πάρει κάποιο μπόνους από την εταιρεία.

Ο υπεύθυνος όμως τράβηξε ένα από τα χαρτάκια και ανακοίνωσε στη κοπέλα που αναγραφόταν το όνομά της ότι απολύεται!

Η εργαζόμενη ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι είχαν μείνει άφωνοι.

Η εξήγηση που έδωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ότι, λόγω της οικονομικής κρίσης, έπρεπε να γίνει μείωση προσωπικού, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στην κοπέλα, που ζητούσε να μάθει το λόγο της απόλυσής της.

Η κοπέλα προτίθεται να προχωρήσει και σε επίσημη καταγγελία στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, ο πρόεδρος του οποίου, Αντώνης Καλής, μιλά για ένα περιστατικό, που αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑΣ 10ΧΡΟΝΗΣ

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ .ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ
ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ



                                                                  ΔΟΥΚΑΙΝΑΚΙ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ απέναντι από την Ευελπίδων

17 Ιανουαρίου 2009, 00:14
από www.zougla.gr

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε βόμβες μολότοφ στην οδό Ωλένου 3-9 σε καταστήματα απέναντι από την Ευελπίδων.

Τα πυρά των κουκουλοφόρων δέχτηκαν μία καφετέρια και ένα εστιατόριο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οχήματα της Πυροσβεστικής, τα οποία έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Ισραηλινοί κάνουν πικ-νικ σε λόφο για να βλέπουν τους βομβαρδισμούς

13 Ιανουαρίου 2009, 16:03

απο www.zougla.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι Iσραηλινοί πηγαίνουν για πικ-νικ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα για να παρακολουθήσουν τους βομβαρδισμούς των ισραηλινών δυνάμεων. Θαυμάζουν με αυτόν τον τρόπο, μαζί με τα παιδιά τους, τη σφαγή αμάχων.

Οι Ισραηλινοί, βλέποντας ότι έχει και καλό καιρό, πήραν τις οικογένειές τους μαζί με όλα τα παιδιά τους και πήγαν σε ένα λόφο κοντά στην πόλη Σντερότ. Από εκεί, υπάρχει πανοραμική θέα της Γάζας, που απέχει λίγα χιλιόμετρα.

Συμφώνα με την εφημερίδα «Times» του Λονδίνου, «οι Ισραηλινοί παρακολουθούν τις κινήσεις των ελικοπτέρων Apache και κάνουν προβλέψεις για το σημείο που θα βομβαρδίζουν. Και όταν αρχίσουν να ρίχνουν πυραύλους και πετυχαίνουν τους στόχους τους, τότε ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και φωνάζουν συνθήματα υπέρ των ενόπλων δυνάμεων».

Βέβαια, με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις κάμερες καταγράφουν και τους βομβαρδισμούς, για να δείχνουν και στους υπόλοιπους αυτά που είδαν σε αυτόν το λόφο της ντροπής.

Η Δημιουργία ...

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.
Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;» και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγί!». Και έτσι πήραν και οι δύο από 5κιλά. 

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα. Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε. Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46.
Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!» Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά. Και οι άνδρες και οι γυναίκες
μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα. Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»
Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου. Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια. Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση. Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια, για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ. Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος. Έτσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες..
Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια τα οποία τηγάνισε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι. Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά
ακόμη.
Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν λαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες. Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;» Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!» και είπε ο σατανάς: «Έτσι μπράβο!» Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.
Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ πάς της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε "είπαμε να παίζουμε τίμια" και δημιούργησε το ΙΚΑ.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ



Πολλοί είναι αυτοί που την έχουν πατήσει παίρνοντας ρέστα αντί το 2ευρω την τούρκικη λίρα που έχει περίπου 0,4ευρώ.

Προφανώς είναι πολύ εύκολο να εξαπατήσουν τους καταναλωτές (δίνοντας τα ρέστα) ή να το χρησιμοποιούν στα μηχανήματα αυτόματης διανομής.
Στο εξής να είστε πολύ προσεκτικοί με τα νομίσματα των 2 ευρώ και τα ρέστα που παίρνετε!

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

17η Αγωνιστικη

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός1-3
Πανιώνιος-Πανσερραϊκός2-0
Ολυμπιακός-Ξάνθη2-1
Θρασύβουλος -Λεβαδειακός2-1
Ο.Φ.Η.-Ηρακλής2-3
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης2-1
Άρης-Εργοτέλης0-0
Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ.1-0
Ήταν η βραδιά της. Η Κέιτ Γουίνσλετ απέσπασε δύο βραβεία στην 66η απονομή των Χρυσών Σφαιρών. «Είμαι σοκαρισμένη! Το αφιερώνω στα παιδιά μου. Κοιτάξτε! Κέρδισα!»
Με αυτά τα λόγια η Κέιτ Γουίνσλετ, που μέχρι τώρα είχε πέντε υποψηφιότητες, αλλά δεν είχε νικήσει ποτέ, έδειξε τον ενθουσιασμό της για τη μεγάλη της νίκη.
Της απονεμήθηκαν το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για το «Revolutionary Road» στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία «The Reader».
Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες τιμήθηκε μετά θάνατον ο Χιθ Λέτζερ.
Του απονεμήθηκε το βραβείο του δεύτερου ανδρικού ρόλου για την τελευταία ταινία της ζωής του, τον «Σκοτεινό Ιππότη». Το βραβείο παρέλαβε ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρίστοφερ Νόλαν.
Στην κατηγορία του πρώτου ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία νικητής ήταν ο Μίκι Ρουρκ για την ταινία «The Wrestler».
Καλύτερη δραματική ταινία αναδείχθηκε το «Slumdog Millionaire», του Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος απέσπασε και τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη σκηνοθεσία. Η ταινία αναφέρεται στη συμμετοχή ενός νεαρού από την Ινδία, ο οποίος κερδίζει στον «Εκατομμυριούχο» μία περιουσία.
Στην κατηγορία της κωμωδίας η Χρυσή Σφαίρα πήγε στον Γούντι Άλεν και το «Vicky Cristina Barcelona», ενώ η έκπληξη σημειώθηκε στο βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου της κατηγορίας, όπου η Σάλυ Χόκινς του «Happy-Go-Lucky», «έκλεψε» το βραβείο από την Μέριλ Στριπ που θεωρείτο φαβορί για το «Mamma Mia!».

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Καλά

Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις. Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις την λέξη «Καλά» για να περιγράψεις πως είναι μία γυναίκα - αυτό θα σε οδηγήσει σε μία τέτοια συζήτηση.



5 Λεπτά

Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο.



Τίποτα

Αυτή σημαίνει «Κάτι», και θα πρέπει να κάτσεις προσοχή. Το «Τίποτα» συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συναίσθημα της, όταν θέλει να σε αναστατώσει. Το «Τίποτα» επίσης αρχικοποιεί μία συζήτηση που θα διαρκέσει «5 Λεπτά» και θα λήξει με «Καλά».



Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια!!)

Αυτή είναι πρόκληση. Αυτή που κάνει μία γυναίκα όταν δεν έχει «Τίποτα» και που θα καταλήξει στην λέξη «Καλά».



Προχώρα (Με κανονικά φρύδια!!)

Αυτή σημαίνει «Εγκαταλείπω» ή «Κάνε ότι θες, γιατί δεν με ενδιαφέρει». Θα πάρεις μία «Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια)» σε λίγα λεπτά, επακολωθούμενα με «Τίποτα», «Καλά» και θα σου μιλήσει σε «5 Λεπτά» που θα ηρεμήσει.



Δυνατός Αναστεναγμός

Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι λέξη, αλλά είναι μία πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγούν οι άνδρες. Ένας «Δυνατός Αναστεναγμός» σημαίνει ότι σκέφτεται πως είσαι ηλίθιος εκείνη την στιγμή και αναρωτιέται γιατί χάνει τον καιρό της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το «Τίποτα».



Ελαφρύς Αναστεναγμός

Και πάλι δεν πρόκειται περί λέξης, αλλά μιας πρότασης χωρίς λέξεις. Ο «Ελαφρύς Αναστεναγμός» σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κινηθείς ή ανασάνεις και θα παραμείνει ευχαριστημένη.



Εντάξει

Αυτή είναι μία πολύ επικίνδυνη πρόταση που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σε έναν άνδρα. «Εντάξει» σημαίνει ότι θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν σου ανταποδώσει ότι της έκανες. Το «Εντάξει» συνήθως χρησιμοποιείται με το «Καλά» σε συνδυασμό με «Σηκωμένα φρύδια».



Προχώρα!!

Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.



Παρακαλώ, πες

Αυτή δεν είναι πρόταση αλλά προσφορά. Η γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να πεις οποιαδήποτε δικαιολογία έχεις, γιατί έκανες αυτό που έκανες. Έχεις μία δίκαιη ευκαιρία με την αλήθεια, για αυτό πρόσεχε και δεν θα λάβεις την λέξη «Εντάξει».



Ευχαριστώ

Η γυναίκα σε ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσεις. Απλά πες παρακαλώ.



Ευχαριστώ πολύ

Αυτή είναι τελείως διαφορετική από την «Ευχαριστώ». Μία γυναίκα θα πει «Ευχαριστώ πολύ» όταν θα θυμώσει πραγματικά με την συμεριφορά σου. Σημαίνει ότι την πρόσβαλες με κάποιο τρόπο και θα επακολουθήσει «Βαρύς Αναστεναγμός». Πρόσεχε μην ρωτήσεις τι έγινε γιατί θα σου πει μόνο «Τίποτα».
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

ΑΤΑΚΕΣ

Αθήνα πρωτεύουσα του πολιτισμού της μόλυνσης και της αντιπαροχής.

Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη, παράτα τα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεσαι ανόητος.

Αν έχεις τύχη διάβαινε, αν έχεις χρήματα πάρε αυτοκίνητο...

Aν ο Θεός ήταν Δημοκράτης δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση.

Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση.

Αν τα σκατά είχαν αξία οι φτωχοί δεν θα είχαν κώλο.

Αν χρησιμοποιήσετε το σαπούνι, μετά πλύνετε καλά τα χέρια σας.

Αρνάκι άσπρο και παχύ, της σούβλας μας καμάρι.

Aρπαξα την ζωή μου από τα μαλλιά, αλλά φορούσε περούκα.

Ας κρατήσουμε την αιμομιξία στους κόλπους της οικογένειας.

Αυτό που με ανησυχεί με το μέλλον είναι ότι όσο πάει και πλησιάζει.

Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.

Βαρέθηκα, σταματήστε τη γη να κατέβω!

Γελάει τελευταίος όποιος δεν κατάλαβε το ανέκδοτο.

Δεν είμαι προκατειλημμένος. Απλά μισώ τους πάντες.

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Έαν δεν επιτύχεις με την πρώτη προσπάθεια, κατέστρεψε κάθε τι που αποδεικνύει ότι προσπάθησες.

Είμαι ένα απλός συνηθισμένος άνθρωπος, μόνο που είμαι λίγο πιο ωραίος από εσάς, και λίγο πιο έξυπνος από εσάς, και λίγο πιο δυνατός από εσάς, όπως είμαι και λίγο πιο πλούσιος από εσάς και σίγουρα βέβαια είμαι πολύ καλύτερος ψεύτης από εσάς.

Είμαι Πόντιος ομοφυλόφιλος. Πηγαίνω με γυναίκες.

Είναι εύκολο να πεθαίνεις για μια γυναίκα, το δύσκολο είναι να ζεις μαζί της.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από τους κινδύνους του ποτού και του τσιγάρου, που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα.

Ζωή είναι αυτό που μας συμβαίνει την ώρα που εμείς κάνουμε άλλα σχέδια

Η ζωή είναι ένα αγγούρι, άλλος το τρώει και ζορίζεται, άλλος το τρώει και δροσίζεται.

Η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον.

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους.

Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.

Η στειρότητα τελικά είναι κληρονομική.

Η χώρα διαλύεται από την αδιαφορία αλλά τι με νοιάζει εμένα!

Η ωριμότητα είναι το τέλος της νεότητας.

Ήταν σκληρός και τον έλεγαν Βιτάμ.

Θέλω να γίνω αυτός που ήμουνα όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα.

Καλύτερα μια ώρας σκλαβιά και φυλακή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Καλύτερα νωρίτερα, παρά μια ώρα αρχύτερα.

Kαμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη από δύο.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Μάθε από τα λάθη των άλλων γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος. Κάνε μαζί μου έκτρωση έχω γιατρό με έκπτωση.

Μη χαμογελάτε, φαίνονται τα απαίσια δόντια σας.

Μην πατάτε το χόρτο. Καπνίστε το !

Μην περιμένεις άλλο. Ανέβαλλε το τώρα

Μην πέρνετε ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους.

Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις τον καιρό σου και ενοχλείς το γουρούνι.

Μην ροχαλίζεις μεσ' την τάξη. Σκέψου λίγο και τον διπλανό σου που προσπαθεί να κοιμηθεί.

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Mικρός μου έλεγε η μάνα μου: Φάε το φαΐ σου να μεγαλώσεις να πας και σχολείο. Και εγώ ο μ@λ@κ@ς το έτρωγα.

Ο θάνατος είναι κληρονομικός!

Ο καρκίνος κόβει το τσιγάρο.

Ο πόνος κάποτε τελειώνει η ζωή συνεχίζεται.

Ο χάρτης λέει ότι η Αθήνα απέχει από τη Θεσσαλονίκη 13.57 εκατοστά. Εγώ ανακάλυψα ότι απέχει περισσότερο, πολύ περισσότερο.

Ο Χριστός σ αγαπά. Πράγμα που δίχνει πως έχει χιούμορ.

Οι άνθρωποι που νομίζουν ότι έχουν πάντα δίκιο, συχνά εκνευρίζουν εμάς που πράγματι έχουμε.

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι' αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Oι εργένηδες ξέρουν περισσότερα για τις γυναίκες από τους παντρεμένους. Aν δεν ήξεραν θα ήταν κι αυτοί παντρεμένοι.

Οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο από τους εργένηδες. Θα προτιμούσαν όμως να ζουν λιγότερο.

Όλοι είμαστε ίσοι. Απλώς μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους!

Όποιος βιάζεται βρίσκει την καλύτερη θέση.

Όποιος είναι πολύ μορφωμένος είναι παραμορφωμένος.

Όργια τέλος, φαΐ τέλος, Κάπνισμα τέλος, ποτό τέλος, ναρκωτικά τέλος, χαρτιά τέλος, ξενύχτι τέλος, κλεψιές τέλος. Αδικίες τέλος. Γαμώτο, με στενεύει το φωτοστέφανο.....

Όσο δουλεύεις πάνω στη λύση ενός προβλήματος, βοηθά πάντα να ξέρεις την απάντηση

Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".

Όταν πεθάνω θα πάω στον παράδεισο γιατί την κόλαση την έζησα εδώ.

Όταν τα φτιάχνεις με κάποια, μην γράφεις το όνομά της παντού. Όταν χωρίσετε θα βαρεθείς να σβήνεις.

Παρακαλώ μην ρίχνετε τα τσιγάρα σας στην λεκάνη. Βρέχονται και μετά ανάβουν δύσκολα.

Πεθαίνουμε μόνο μία φορά αλλά κρατάει πολύ.

Ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι αληθινή ευτυχία, παρά μόνο όταν παντρεύτηκα. Tότε όμως ήταν πολύ αργά.

Ποτέ μη χτυπάς άνθρωπο με γυαλιά. Χτύπα τον με ένα μπαστούνι του μπέηζμπολ.

Ποτέ μην αφήνεις γι' αύριο αυτό που οι άλλοι μπορούν να κάνουν για σένα σήμερα.

Ποτέ μην δώσεις σταφύλια σε μεθυσμένο. Μπεκρής είναι ο άνθρωπος, όχι χαπάκιας.

ΠΡΟΣΟΧΗ, κυκλοφορούν κνίτες με πολιτικά.

Προτιμώ μια αλεπού από μια γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνα.

Όταν παίρνεις λάθος τηλέφωνο ποτέ δεν είναι κατειλημμένο.

Τα λεφτά είναι ακριβώς όπως το σεξ. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο αν δεν τα έχεις και σκέφτεσαι όλα τα άλλα αν τα έχεις.

Τα πάντα ήταν διαφορετικά πριν αλλάξουν όλα.

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Τελικά κατάφερα να πλησιάσω την γυναίκα με την οποία ήμουν ερωτευμένος τόσο καιρό και ανακάλυψα ότι έχουμε ακριβώς τα ίδια γούστα, τρελαινόμαστε και οι δυο για γυναίκες.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν βάζεις τους άλλους να το κάνουν για σένα!

Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό.

Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.

Το άσχημο με την θεωρία είναι πως σου λέει πως δουλεύει ένα σύστημα, όχι γιατί δεν δουλεύει.

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά τo τσιγάρο.

Το μόνο πράγμα που ζητάω από τη ζωή, είναι να μου δώσει μια ευκαιρία να αποδείξω ότι τα πολλά λεφτά δεν θα με κάνουν ευτυχισμένο.

Τo πετρωμένον φαγείν αδύνατον.

Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται.

Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν δεν πεινoύσαν!

Φάτε σκατά. Δεν είναι δυνατόν τόσα δισεκατομμύρια μύγες να μην ξέρουν τι
κάνουν.

Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό.

Φυσικά και δεν υπάρχει ζωή στον Αρη. Όλα τα μπαρ κλείνουν από τις 10.

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!
ΕΙΡΗΝΗ – ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ το 2009!